Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Tijd voor MAX Oudejaarsshow wordt ouderwets gezellig!

Martine van Os en Sybrand Niessen sluiten zondag 31 december 2017 om 18.10 uur op NPO 1 het jaar af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Met spraakmakende gasten als Jan Smit en André van Duin én de vaste deskundigen bespreekt het duo het afgelopen jaar. Ook wordt alvast vooruitgeblikt naar het nieuwe jaar.

Bijzonder jaar

Jan Smit, Lilianne Ploumen, Gregory Sedoc en André van Duin hebben alle 4 een bijzonder jaar achter de rug. Bij Tijd voor MAX vertellen zij over de gebeurtenissen in hun levens. En natuurlijk is de oudejaarsshow niet compleet zonder muziek. De Haagse band The Clarks komt de studio op stelten zetten!

Vaste deskundigen schuiven aan

Voor de speciale gelegenheid zijn ook alle vaste deskundigen van Tijd voor MAX present, zoals Janny van der Heijden, Hans Spitsbaard, huisarts Ted van Essen en boswachter André Donker. Inzakken is er niet bij: de Tijd voor MAX Oudejaarsshow belooft weer één groot feest te worden!

Er wordt gekookt

En er wordt gekookt. Speciaal voor deze uitzending bereiden de vaste kost iets lekkers wat u op oudejaarsavond kun serveren. Zoet en hartig. De recepten van Janny van der Heijden, Sandra Ysbrandy, Mounier Toub, Bart van Olphen, Antoine Hermans, Francis Kuijk en Hans Spitsbaard vindt u in het receptenoverzicht op de site.

De Tijd voor MAX Oudejaarsshow is te zien op 31 december 2017 om 18.10 uur op NPO 1.

Geef een reactie