Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Tijd voor MAX Oudejaarsshow 2016

In de feestelijk versierde Tijd voor MAX-studio ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen op zaterdag 31 december 2016 onder andere Nederlands meest geliefde komiek André van Duin, met wie zij terugblikken op zijn succesvolle debuut als presentator van Heel Holland Bakt. Maar er is meer, want de Tijd voor MAX Oudejaarsshow zit bomvol!

Hugo Borst en O’g3ne

Ook sportpresentator Hugo Borst, voor wie het afgelopen jaar een speciale wending kreeg door de grote weerklank die zijn manifest over de ouderenzorg bleek te vinden in alle lagen van de samenleving, is te gast . Vanzelfsprekend zit Carin Gaemers, zijn medestrijdster voor betere zorg, ook aan tafel. Verder schuift het succesvolle trio O’G3NE aan; komend jaar gaan de 3 zussen ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. En dat dit een gouden greep is tonen ze met een sprankelend optreden in deze Tijd voor MAX Oudejaarsshow!

Kisses en The Trammps

Nóg een verrassing: hun jongere versie, de meidengroep Kisses, die voor Nederland meedeed aan het Junior Songfestival, is er ook en laat zich van een heel bijzondere kant zien door samen met André van Duin het prachtige Het Dorp te zingen. Wat artiesten betreft valt er nog veel méér te genieten, want ook de beroemde Amerikaanse discoformatie The Trammps komt de studio op stelten zetten met hun onvervalste klassieker Disco Inferno. Verder hoort u de mooiste liefdesverhalen, de grootste heldendaden en is er aandacht voor een aantal opvallende records die 2016 heeft opgeleverd.

Iedereen is er in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Samen met de gasten, en daaronder bevinden zich voor deze speciale gelegenheid ook alle vaste deskundigen, nemen we nog één keer de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar door op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Wordt er ook gekookt? Natúúrlijk wordt er gekookt! Alle bekende topkoks van Tijd voor MAX verraden hun favoriete feestdagen-gerecht. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven serveren heerlijke oliebollen en soesjes.

De Tijd voor MAX Oudejaarsshow 2016 is te zien op zaterdag 31 december 2016 om 16.45 uur op NPO 1. 

Geef een reactie