Tijd voor MAX

Tijd voor MAX verlengt seizoen tot en met 3 juli

Tijd voor MAX, het middagmagazine van MAX, gaat 6 weken langer door in verband met de coronacrisis. Tot en met vrijdag 3 juli ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX actuele en spraakmakende gasten, waarbij er uiteraard volop aandacht is voor de actuele ontwikkelingen omtrent het coronavirus.

Op de hoogte blijven

MAX vindt het belangrijk om ook in deze tijden iedereen op de hoogte te houden van de laatste gebeurtenissen. Daarom is besloten om het seizoen van Tijd voor MAX met 6 weken te verlengen. In de uitzendingen praten Martine van Os en Sybrand Niessen iedereen thuis bij met relevante gasten en deskundigen. Met uiteraard aandacht voor ontwikkelingen en vragen in verband met het coronavirus.

Met een aantal vaste gezichten

In de uitzendingen vertellen onder anderen dokter Ted van Essen over de medische kant van het coronavirus en MAX Ombudsman Jeanine Janssen over de gevolgen voor de consument. Tijd voor MAX staat garant voor boeiende gesprekken met interessante gasten. De vinger aan de pols van de samenleving.

Tijd voor MAX is tot 3 juli 2020 elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (6)

  ineke18 says:

  Heel mooi. Een gezellig goed programma.

  Bobojan says:

  Hallo ik heb een vraag waarom wórdt er op Schiphol niet gecontroleerd op het coronavirus

  John Livius says:

  Beste mensen.

  Graag zou ik een een idee aan de hand doen ivm. het Corona virus.
  Het is namelijk zo, dat mensen die op een IC een behandeling voor Corona moeten ondergaan erg ziek en bang zijn.
  Het is daarom logisch dat er een grote behoefte is aan een persoonlijk contact tussen artsen, verplegend personeel en evt. het enkele familielid dat aanwezig is, met de patiënt.
  Dit is echter heel moeilijk omdat deze patiënten alleen maar mensen zien die helemaal ingepakt zijn in beschermende kleding.
  Gelukkig is er al ziekenhuispersoneel die hun naam ergens zichtbaar opschrijven.
  Ik denk dat het voor de patiënt veel geruststellender en persoonlijker wordt wanneer het gezicht van de behandelaar zichtbaar zou zijn.
  Helaas is dat door de beschermende kleding nu niet mogelijk.

  Mijn idee is dan, om iedereen die bij de mensen aan de bedden komen, een plastic hoesje met daarin een foto van hun gezicht op hun kleding te laten dragen, zodat de patiënt ziet met wie hij te maken heeft.
  Hierdoor wordt het voor iedereen tenminste nog iets persoonlijker, zowel voor de zieke als de behandelaar/ster.

  Hoop u hiermede van dienst te zijn geweest.
  Met vriendelijke groet.
  John Livius (Groesbeek)

  Peter52 says:

  Vraag over Corona.

  Ik ben een 67 jarige met extra

  Als ik al twee weken thuiszit en geen verschijnselen van verkoudheid etc heb. En als dat ook geldt voor mijn kinderen en kleinkinderen. Waar zit dan nog het risico?

  Nog een vraag: in de Volkskrant las ik dat wielrenners die “ snuiten” door wind, snelheid etc wel 25 meter verspreiding kunnen hebben. Daar sta ik dan met mijn wandelstok van 1 meter 50. Wat denkt u daarvan?

  Alvast bedankt

  Peter

   MAX Vandaag says:

   Beste Peter52, bedankt voor uw bericht. In dit artikel vindt u veelgestelde vragen aan dokter Ted: https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/gezondheid-sport/dokter-ted-voor-de-huisartsen-zijn-het-extreem-drukke-tijden/ En u kunt ook zelf een vraag voorleggen aan dokter Ted, middels: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/stel-uw-corona-vraag-aan-dokter-ted/

  wke1 says:

  Ik zou graag uw visie horen over hoe snel we deze crisis achter ons kunnen laten, gezien het feit dat wij in Nederland nu, na +/- 31 dagen na de eerste diagnosing, ongeveer 12.000 positief geteste patiënten hebben, die 20% van de piramide van het RIVM zouden zijn, terwijl we toe willen naar 50-60% besmettingen en immunisaties in Nederland voor der groeipad immuniteit dus ongeveer 8,5-10 miljoen Nederlanders.