raad

Raad Gevraagd: “zal ik overstappen naar een andere sportschool?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Paul is 65 en houdt van sporten. Hij is lid van een sportschool, maar is hier de laatste tijd niet meer zo enthousiast over.
“Al jaren ga ik een paar keer per week naar dezelfde sportschool. Ik doe mee aan groepslessen en doe individueel oefeningen. Nu is de sportschool recentelijk over gegaan van eigenaar, waardoor de groepslessen sterk zijn veranderd. Opeens staat de muziek heel hard en is er een grote spiegelwand geplaatst, om maar wat voorbeelden te noemen. Dit bevalt mij niet en daarom overweeg ik om over te stappen naar een andere sportschool. Het enige wat mij tegenhoudt is de goede sfeer die hier -ondanks de veranderingen- nog steeds hangt. Wat zou u doen, overstappen, of niet?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reacties (2)

    Amaranthus says:

    Meteen opzeggen is wel rigoureus. Het zou geen kwaad kunnen op een 2e sportschool ervaring op te doen zonder de 1e te laten vallen. U sport een tijdje op 2 plekken tegelijk. Dan bekijkt u wat u het beste bevalt. De sfeer kan op de 2e sportschool anders zijn maar daarom niet beter of minder. Het is heel persoonlijk. Vandaar dat ik zou denken om het een tijdje tegelijk te proberen zodat u kunt zien wat het beste bij u past. Natuurlijk niet dubbel trainen te veel is ook weer niet goed. Succes en veel plezier toegewenst!

    madelieve says:

    Als u vooral de goede sfeer fijn vindt, dan zou ik blijven. Sfeer is er belangrijk. Dus gewoon een paar oordoppen aanschaffen tegen het lawaai misschien? De spiegel went wel op den duur, lijkt me. Dat is wellicht te vergelijken met een camera die je filmt, op een gegeven moment merk je het niet meer. Een beroerde sfeer wel.