raad

Raad Gevraagd: “mijn nieuwe collega ruikt naar zweet”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Veel Nederlanders besteden een groot deel van hun tijd op het werk en daarom is het natuurlijk erg fijn als de omstandigheden hier goed zijn. Bij Jasper op het kantoor is dit sinds kort niet meer zo. Een van zijn nieuwe collega’s ruikt namelijk nogal erg naar zweet…

“Mijn leidinggevende heeft afgelopen maand een aantal nieuwe mensen aangenomen die aan een groot project gaan werken. Een van hen, een man van middelbare leeftijd, zweet overmatig veel en ruikt dan ook naar zweet. We zitten op een kantoortuin en hij zit aan het bureau achter mij, waardoor ik de hele dag in zijn zweetlucht zit. Ik vind dit storend, want het is geen plezierige geur en ik word er soms echt onpasselijk van. Ik vraag me nu af wat ik hier tegen kan doen. Mijn leidinggevende heb ik al op de hoogte gesteld, maar die maakte geen aanstalten om het te bespreken met de nieuwe collega. Het liefst zou ik het direct tegen de man in kwestie zelf zeggen, maar ik ken hem niet zo goed, dus ik heb geen idee hoe ik dit het beste met hem kan bespreken. Wat is de juiste aanpak?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie