Dit kookt MAX Vandaag

Nieuw: Dit kookt MAX Vandaag met Emina Zorlak

Eenvoudige, voedzame en vooral overheerlijke recepten die in een handomdraai op tafel staan. Dat zijn de recepten van Dit kookt MAX Vandaag met Emina Zorlak. Vanaf 7 oktober 2020 elke woensdag een nieuw recept met uitlegvideo exclusief op MAX Vandaag. In de video laat Emina zien hoe u het recept klaarmaakt en vertelt zij meer over de ingrediënten en bereidingswijze.

Geen excuus

Nooit meer een excuus om niet te koken en goed voor uzelf te zorgen, want deze gerechten blinken uit in eenvoud en zijn ook nog eens voedzaam. Allereerst zijn het eenpansgerechten, dus weinig afwas achteraf en geen gedoe met timemanagement en roeren in verschillende potten en pannen. Het enige wat u soms extra nodig heeft, is een waterkoker. Verder zijn er geen gekke apparaten of keukengereedschappen nodig.

6 ingrediënten

Daarnaast zijn het gerechten met maximaal 6 ingrediënten, maar toch ontzettend smaakvol. Olie, peper en zout tellen daarin als enige niet mee. Smaakvol is bovendien niet het enige waar de gerechten aan voldoen, want met deze recepten weet u zeker dat u aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente komt; zo’n 250 gram per persoon (in 1 gerecht!). Er wordt bij deze gerechten rekening gehouden met groente van het seizoen. Dat betekent dat het niet alleen goedkoper en smaakvoller is, maar ook nog eens zoals de natuur het bedoeld heeft en daarmee duurzamer.

Binnen een half uur op tafel

De recepten zijn voor 2 personen, waarbij erop gelet is dat de groente volledig wordt opgemaakt. Eet u alleen, dan kunt u de hoeveelheden prima halveren. De maaltijden zijn binnen 20 tot 30 minuten klaar.

Vanaf woensdag 7 oktober 2020, 10 weken lang elke woensdag om 07.00 uur een nieuw recept op Dit kookt MAX Vandaag met Emina Zorlak!

Geef een antwoord