koken met max

Koken met MAX: zeekraal risotto, buikspek en ragoutbroodjes

Janny, Sandra, Robèrt, Annemarie, Bart, Antoine en alle gastkoks bereiden wekelijks de heerlijkste gerechten in Tijd voor MAX. Van heel gemakkelijke gerechten tot gerechten waar net wat meer tijd voor nodig is. Er is voor ieder wat wils. De recepten zijn op onze site na te lezen. Sommige zijn zelfs voorzien van een extra instructievideo van de kok. In Koken met MAX geven we een overzicht van de recepten van de afgelopen week: 24 tot en met 285 april 2017.

Zeekraal risotto van Janny

Zeekraal is in. Het is niet alleen gezond, het is ook nog eens erg lekker. Een knapperige groente met een licht zilte smaak. Janny maakte er een heerlijke zeekraal risotto van.

Gemarineerd buikspek van Antoine

Dinsdag is het de beurt aan Antoine. Hij marineert buikspek vadouvan. Dat is een Indiaas kruidenmengsel met een Franse twist. Het is niet alleen lekker, zijn gemarineerd buikspek ziet er ook nog eens prachtig uit.

Foe yong hai van Francis

Francis maakt woensdag foe yong hai. Volgens haar gemakkelijk om te maken en lekker op een gewone doordeweekse dag of bij een speciale gelegenheid.

Koninklijke salade van Janny

Op Koningsdag maakt Janny een feestelijke salade met kip en mango. De salade is ook heel goed vegetarische te eten met halloumi, een Griekse kaas die heerlijk te grillen is.

Ragoutbroodjes van Robèrt

Robèrt van Beckhoven heeft een smakelijke tip voor het weekend: ragoutbroodjes. Maak de ragout een dag van tevoren, dan is hij en lekkerder en makkelijk tussen het bladerdeeg te voegen.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk in ons online kookboek. Dat staat vol me heerlijke recepten!

Geef een antwoord