Jan Slagter: “Omroep MAX: breed én gespecialiseerd”
Onlangs had ik in Den Haag een prettig kennismakingsgesprek met mevrouw Gunay Uslu, sinds begin dit jaar staatssecretaris Cultuur en…
MeerTed van Essen: “Hoe moet het verder?”
Hepatitis, apenpokken, Groep A streptokokken, waterpokken, influenza, RS-virus: de ene na de andere infectieziekte verschijnt. Covid lijken we liever te…
MeerElles de Bruin: Houvast, juist nu
Aansluitend op het MAX-consumentenprogramma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: Elles over…
MeerPaul Rem: “De Canada-connectie”
Nu de pandemie beetje bij beetje wordt bedwongen, lijkt het of het ‘gewone’ leven weer is teruggekeerd. Studenten die zo…
MeerJosine Droogendijk: “Eigenlijk zijn Willem-Alexander en Máxima de bestbetaalde acteurs van ons land”
Toen Máxima op 2 februari 2002 een paar prachtige tranen plengde, huilde heel Nederland met haar mee. Het openlijk tonen…
MeerRogier de Haan: nog een ‘toeslagenaffaire’?
Eerder in 2022 vertelden we over enkele gepensioneerden van Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer (SPOV) die jarenlang te weinig pensioen hadden…
MeerRogier de Haan: Vrijwillig aangifte doen kan interessant zijn
Meer dan 8 miljoen mensen kregen dit jaar een blauwe envelop, met daarin de uitnodiging om belastingaangifte te doen. Die…
MeerEmina Zorlak: verse kruiden zijn onmisbaar
Het is mei, dus er zijn weer volop verse kruiden. Vaak denken mensen bij het lezen van een recept “ik…
MeerElles de Bruin: Beent u ’t nog bij?
Aansluitend op het MAX-consumentenprogramma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: een rijbewijs…
MeerJan Slagter: ‘Casino-pensioen’
Stelt u zich eens voor: je weet niet wat je volgende maand of volgend jaar aan pensioen uitgekeerd krijgt en…
MeerEmina Zorlak: Duurzamere alternatieven voor kaas
Bij de milieu-impact van eten denkt men al gauw aan vlees en de bio-industrie, maar na rund- en lamsvlees blijkt…
Meer