We zijn er Bijna! in Groningen

We zijn er Bijna! 2021 van start in Groningen

We zijn er Bijna! blijft in 2021 met de groep kampeerders dicht bij huis. De vakantiereizigers maken een tocht door Nederland. Martine van Os volgt een groep van 36 kampeerders die met eigen caravan of camper kriskras door Nederland trekt. De reizigers ontdekken in een tocht van 30 dagen al het moois in eigen land. Martine doet verslag van het wel en wee van de groep en natuurlijk gaat zij mee op de groepsexcursies.

Van Groningen naar Workum

De reis begint in Groningen, op een camping dicht bij de stad. Jan en Lotty zijn de komende 30 dagen de reisleiders van deze groep. Ze nemen de reizigers mee naar de stad. Op een dakterras in Groningen geniet iedereen van een welverdiende lunch. Na Groningen reist het gezelschap via Lauwersoog naar Workum. Tijdens een wandeling in Natuurpark Lauwersmeer maakt u kennis met Hans en Hetty. Zij wonen in Zeeland.

In Workum wordt met sloepjes gevaren naar Hindelopen. Louis en Jeannette vertellen over hun tijd met de boot. Jarenlang hebben ze met een boot vakantie gevierd en sinds kort hebben ze een camper. Een beetje wennen nog, vooral omdat de camper wat minder ruimte biedt.

Over We zijn er Bijna!

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en wordt lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! gaat verder

Wie geen genoeg krijgt van We zijn er Bijna! in Nederland, kan hier op MAX Vandaag terecht. Daar zijn aanvullende video’s te vinden over de uitjes en bestemmingen uit de uitzending. Benieuwd naar de reizen van voorgaande jaren? Kijk dan op de overzichtspagina van We zijn er Bijna!

Aflevering 1 van We zijn er Bijna! is te zien op dinsdag 10 augustus 2021 om 20.30 uur op NPO 1. Op die dag spreekt MAX-dj Daniel Dekker in zijn show Lunch Lekker met Martine van Os over het nieuwe seizoen. U hoort Lunch Lekker elke werkdag tussen 12,00 en 14,00 uur op NPO Radio 5.

Geef een antwoord