Duur 03:13
Gepubliceerd op 15 september 2021

Nagenieten van We zijn er Bijna! door Nederland

De reis van het programma We zijn er Bijna! ging dit jaar door Nederland, van Groningen naar Groede. Het recept was onveranderd: samen reizen, excursies maken, plezier hebben en natuurlijk Martine van Os die de reizigers volgt op dit avontuur. Nederland op zijn mooist. In We zijn er Bijna! gaat verder was er nog meer te zien over de reis. Maar aan alle reizen komt een eind, ook aan deze. Kunt u er geen genoeg van krijgen? Geniet dan na met prachtige beelden en verhalen!

Routes en reisverhalen

Wie geen genoeg krijgt van We zijn er Bijna! in Nederland, kan hier op MAX Vandaag terecht. Daar zijn aanvullende video’s te vinden over de uitjes en bestemmingen uit de uitzending. Benieuwd naar de reizen van voorgaande jaren? Kijk dan op de overzichtspagina van We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! gaat verder

In We zijn er Bijna! gaat verder is er meer te zien over de reis door Nederland. Zo neemt conservator Paul Rem u mee op een koninklijke tour door Leiden. Met schipper Cockie Schilperoort maken we een tocht op een schip van de Bruine Vloot. René de Graaf van Staatsbosbeheer geeft nog een extra kijkje in het zendstation Radio Kootwijk en Robèrt van Beckhoven bakt brood met bier

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer