Duur 03:10
Gepubliceerd op 5 augustus 2021

Even voorstellen: reisleiders Jan en Lotty van We zijn er Bijna! 2021

We zijn er Bijna! blijft in 2021 met de groep kampeerders dicht bij huis. De vakantiereizigers maken een tocht door Nederland. Martine van Os volgt een groep van 36 kampeerders die met eigen caravan of camper kriskras door Nederland trekt. De reizigers ontdekken in een tocht van 30 dagen al het moois in eigen land. Maar wat is een groep zonder reisleiders? Dit jaar zijn dat Jan en Lotty Roders en zij stellen zich in de video graag aan u voor!

Jan en Lotty: “We hopen er een gezellige sfeer van te maken”

Jan en Lotty hebben er zin in en zien het als een uitdaging om iedereen Nederland van een andere kant te laten zien. Het leukste vinden zij beiden het contact met het gezelschap en de rol die zij kunnen vervullen om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Over We zijn er Bijna!

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen en onbezorgd genieten. Onderweg worden verhalen uitgewisseld en wordt lief en leed met elkaar gedeeld.

We zijn er Bijna! gaat verder

Wie geen genoeg krijgt van We zijn er Bijna! in Nederland, kan hier op MAX Vandaag terecht. Daar zijn aanvullende video’s te vinden over de uitjes en bestemmingen uit de uitzending. Benieuwd naar de reizen van voorgaande jaren? Kijk dan op de overzichtspagina van We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna! is te zien vanaf dinsdag 10 augustus 2021 om 20.30 uur op NPO 1. 

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer