De Baardmannetjes op MAX Vandaag

Cabaretier Hans Dorrestijn en vogelkenner Nico de Haan vormen in de zomer van 2016 opnieuw een bijzonder duo voor het derde seizoen van de Baardmannetjes. De heren trekken elke week samen een natuurgebied in om vogels te spotten.

Droomvogels

De Baardmannetjes bezoeken dit seizoen onder meer de Leuvenumse Bossen, de Maasduinen, de Ooijpolder en Wormer- en Jisperveld. De lijst met droomvogels die Hans per gebied nog hoopt tegen te komen lijkt onuitputtelijk. Kan hij er dit seizoen weer een paar afstrepen?

Hans leest voor uit eigen werk

De Baardmannetjes zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Beide delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma Baardmannetjes is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor.

Baardmannetje Hans Dorrestijn is een echte vogelliefhebber. Hij neemt u graag mee in de wereld van de vogelaar. Exclusief op MAX Vandaag vertelt Hans, zoals alleen hij dat kan, over vogels waar hij u bekend mee wil maken. De video met zijn verhaal en een beschrijving van het natuurgebied vindt u op de dag van de uitzending op onze website.

Het derde seizoen van Baardmannetjes is vanaf donderdag 21 juli 2016 om 21.15 uur bij MAX te zien op NPO 2.

Geef een antwoord