Welk MAX Eropuitje gaat u komende week doen?

Gedurende de vakantieperiode, in de maanden juli en augustus tippen we elke dag een gratis MAX Eropuitje in eigen land. Zo kunt u komende week bijvoorbeeld smakelijk gaan genieten, een fijne fietstocht maken, naar de prachtigste (piano)muziek luisteren of de mooiste Oldtimers gaan bewonderen.

Smakelijk genieten

Liefhebber van lekker eten in de buitenlucht? Dan is het Foodtruckfestival RRRollend Amstelveen iets voor u. Op het Stadsplein vindt u van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli meer dan 20 foodtrucks met de heerlijkste hapjes, zoals poffertjes en gehaktballen.

Fietsen in Flevoland

Maakt u graag mooie fietstochten, dan tippen wij voor zaterdag 9 juli de bloesemroute in Flevoland. Ook zonder bloeiende fruitbomen is dit een prachtige fietstocht in deze groene provincie. 23 kilometer genieten gegarandeerd.

Oldtimers keuren

Als fan van oldtimers moet u zondag 10 juli echt in het Brabantse dorp Berkel-Enschot zijn. Een grote groep oldtimers maakt tijdens de ‘Oldtimer & Lifestyle Dag’ dan een tourrit van 100 kilometer en is vervolgens te bewonderen door het publiek.

Swingen met Peter Koelewijn

Maandag 11 juli is het swingen geblazen met Peter Koelewijn en zijn Rockets. In het Wantijpark in Dordrecht is het concert gratis bij te wonen. En de vertolker van ‘Kom van dat dak af’ mag dan inmiddels 75 jaar zijn, rocken kan hij nog als de beste!

Wandelen in Maastricht

Voor dinsdag 12 juli stellen wij u voor om te gaan wandelen door het historische Maastricht. Na de wandeling van zo’n 3 kilometer door de gezellige binnenstad kunt u ervoor kiezen om verder te wandelen of op één van de talrijke terrasjes neer te strijken.

Zomeravondconcerten

In Oostkapelle worden deze zomer Zomeravondconcerten georganiseerd. Op woensdag 13 juli kunt u bijvoorbeeld genieten van een quatre mains pianoconcert van Rien Balkenende en Natalia Pavlova.

Ode aan de media

Tegen het decor van het prachtige Dudok-gemeentehuis van Hilversum verzorgen onder anderen Karin Bloemen en Paul de Leeuw op donderdag 14 juli een fantastische muzikale ode aan de media!

Welk MAX Eropuitje gaat u komende week doen?

Als u alvast verder vooruit wilt kijken, dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk dan het complete overzicht!

Geef een reactie

Reactie

    peter64juitede says:

    ik fiets altijd alleen.
    als ik de kans krijg ,
    wel door het hele land