De MAX Eropuitjes van 12 t/m 18 augustus

We hebben weer lekker gevarieerde Eropuitjes voor u geselecteerd. Gaat u komende week gratis naar filmmuseum EYE, woont u een muzikale middag bij in de tuin van Slot Zeist of bezoekt u toch liever het gezellige stadscentrum van Groningen?

Filmmuseum

Heeft u al eens een bezoek gebracht aan het filmmuseum EYE in Amsterdam? Op de benedenverdieping kunt u bijvoorbeeld op vrijdag 11 augustus gratis de permanente presentatie Panorama bekijken. U ziet er filmapparaten die belangrijke momenten in de geschiedenis van de cinema markeren.

Vuurwerk

Op zaterdag 13 augustus laten Zuid-Korea en China hun mooiste vuurwerk zien tijdens het internationale vuurwerkfestival van Scheveningen. U kunt vanaf het strand en de boulevard van Scheveningen kijken naar de 2 vuurwerkshows.

Slot Zeist

In de tuin van Slot Zeist organiseert Slottuintheater deze zomer allerlei optredens. Op zondag 14 augustus kunt u gratis genieten van een muzikale middag op deze bijzondere locatie.

Stadsbezoek Groningen

Heeft u zin in een dagje mooie architectuur met een middeleeuwse uitstraling? Breng maandag 15 augustus dan een bezoek aan het mooie Groningen. Hier treft u 1 van de gezelligste stadscentra van ons land aan en alles is op loopafstand.

Fietsen in Flevoland

De provincie Flevoland staat bekend om zijn nieuwe, maar indrukwekkende natuur. Van de Oostvaardersplassen tot het waterrijke Dronterland, er is veel te zien en te beleven en de provincie heeft in samenwerking met een aantal VVV’s een gratis fietskaart samengesteld.

Siepeldag Dwingeloo

De siepel, de ui-vormige toren van de kerk in Dwingeloo, kunt u al van verre zien. Vlakbij de toren worden elke woensdag in juli en augustus de Siepeldagen gehouden. Met elke week een ander thema.

T’ai Chi in Rotterdam

Op donderdag 18 augustus kunt u uw ochtend goed van start gaan met een workshop T’ai Chi. Tijdens de workshop worden er verschillende oefeningen gedaan die bijdragen aan het vergroten van uw zelfbewustzijn en coördinatie. De workshop is gratis voor alle 55 plussers.

Nog meer MAX Eropuitjes zien? Bekijk dan het complete overzicht!

Geef een reactie