De MAX Eropuitjes van 29 juli t/m 4 augustus

Heeft u al leuke plannen gemaakt voor de komende tijd? Wij hebben weer een hoop suggesties voor u om u daarbij te helpen!

Tilburgse Kermis

Dit weekend kunt u nog een bezoekje brengen aan de Tilburgse Kermis. De ruim 230 attracties zijn verdeeld over 3 kilometer door het centrum van Tilburg en trekken jaarlijks zo’n miljoen bezoekers.

Skûtsjesilen

Vanaf zaterdag 30 juli kunt u in Friesland een kijkje gaan nemen bij het Skûtsjesilen, oftewel het wedstrijdzeilen met oude vrachtschepen, ook wel platbodems genoemd. De wedstrijdreeks duurt tot en met 12 augustus en zaterdag vinden de eerste wedstrijden plaats in Grou.

Historisch Festival

Tijdens het gezellige Internationaal Historisch Festival in Panningen kunt u zondag 31 juli tijdens demonstraties kijken naar antieke stationaire motoren, tractoren en werktuigen die vorige eeuw in de land- en tuinbouw gebruikt zijn.

Wandelen in de natuur

Voor maandag 1 augustus hebben wij een mooie wandeling voor u gepland staan in de Kempense natuur. De wandelroute biedt veel afwisseling, met bos, hei en een verstild beekdal en tussendoor kunt u op 1 van de bankjes lekker even de natuur op u laten inwerken.

Thee en mooie tuin

Op 2 augustus kunt u een bezoekje brengen aan de Theetuin in Eemnes. In de ruim opgezette theetuin kunt u heerlijk rondlopen en genieten van alle mooie planten. Ook zijn er verschillende wandeltochten die in de theetuin starten.

Fietsen in Friesland

Friesland is 1 van de mooiste fietsprovincies van Nederland en heeft verschillende fietsroutes. Op woensdag 3 augustus kunt u bijvoorbeeld de cultuur historische route om de kerk van Tjerkgaast maken. U komt daar meren, bossen, heide en fraaie open weidelandschappen bij tegen.

Historische wandeling

De wandeling door Lemerlerveld die wij voor donderdag 4 augustus voor u in petto hebben brengt u langs kunstwerken, gebouwen, de Sukerbietenbrug en mooie verhalen uit het verleden.

Nog meer MAX Eropuitjes zien? Bekijk dan het complete overzicht!

Geef een reactie