Tijd voor MAX op toer

Het vakantiegevoel blijft nog even bij MAX, want Tijd voor MAX begint zijn nieuwe seizoen bij u in de buurt! Sybrand Niessen en Martine van Os reizen een maand, kriskras door het land in Tijd voor MAX op toer. In september 2016 zendt het MAX-actualiteitenprogramma iedere week uit vanaf een bijzondere locatie in het land.

Van West naar Oost naar Noord en Zuid

In de eerste week, van 5 tot en met 9 september staat de tafel van Tijd voor MAX op het strand van Noordwijk (t.h.v. Hotels van Oranje). De badplaats viert dit jaar niet alleen zijn 150-jarig jubileum, maar deze week starten ook de Wereldkampioenschappen Lifesaving. Van 12 tot en met 16 september strijkt Tijd voor MAX neer in de tuinen van Paleis Het Loo. September is traditioneel de ‘Tuinmaand’ van het paleis en dus is er genoeg te zien én te doen tijdens de uitzendingen in de vorstelijke tuin.

Van West naar Oost naar Noord, want van 19 tot en met 23 september arriveert de Tijd voor MAX-karavaan op vakantiepark de Kuilart in Koudum, Friesland. Combineer dit met een boot- of zeiltocht over de Friese meren. Tussen de caravans en de skûtsjes komt het MAX-programma in Friese sferen. In de laatste week dalen Sybrand en Martine af naar het zonnige zuiden, want van 26 t/m 30 september komt Tijd voor MAX vanuit Maastricht.

Wilt u bij een van de uitzendingen aanwezig zijn? U bent van harte welkom! Om bij de uitzendingen bij te wonen dient u zich van tevoren aan te melden.

Vertrouwde gezichten

Elke werkdag nemen actuele en regionale gasten plaats aan de tafel van Martine en Sybrand en treden diverse artiesten op. Waar dan ook in het land, ook dit seizoen zult u vertrouwde gezichten terugzien, zoals huisarts Ted van Essen, paleizendeskundige Paul Rem, dierenarts Jenny Buijtels, boswachter André Donker, culinair journalist Janny van der Heijden en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Tijd voor MAX op toer is te zien vanaf 5 september 2016 om 17.10 uur op NPO 1.

Geef een reactie