MAX Ouderenjournaal

Terug bij MAX: het MAX Ouderenjournaal

Het MAX Ouderenjournaal keert maandag 26 oktober 2020 terug. Het programma, gepresenteerd door Jan Slagter, is elke maandag te zien en richt zich op positief, hoopvol en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in de tweede coronagolf. Voor perspectief in deze moeilijke tijd.

Hoop en perspectief

Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, hoop en perspectief. We nemen een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio en geven tips voor afleiding en vermaak. Het programma heeft een aantal vaste rubrieken. Deze staan in het teken van actuele ontwikkelingen, achtergronden en nieuws uit de regio. En er is aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid.

Dit kan ik ook

Ook is er aandacht voor mensen die door corona het roer hebben omgegooid. Kent of bent u een positief persoon die door corona compleet ander werk is gaan doen? Die nieuwe carrièrekansen heeft gevonden, door het verplicht inslaan van een nieuwe weg? Of wellicht eindelijk dromen waar is gaan maken? Deel dan uw Dit kan ik ook-verhaal hier op MAX Vandaag!

Een glimlach en hartverwarmende initiatieven

Jan Slagter “Nu we in een tweede coronagolf zijn beland, hebben we besloten het MAX Ouderenjournaal vanaf maandag een vervolg te geven. Om u betrouwbare en actuele informatie te geven, maar ook te zorgen voor een glimlach door hartverwarmende initiatieven te laten zien. We hebben elkaar hard nodig deze tijd. MAX is er voor u, ook nu.”

Het MAX Ouderenjournaal is te zien vanaf maandag 26 oktober 2020, elke maandag, om 16.35 uur op NPO 1.

Geef een reactie