Deel uw verhaal met het MAX Ouderenjournaal

Vanaf maandag 30 maart 2020 start MAX elke werkdag om 16.40 uur op NPO 1 met het MAX Ouderenjournaal. Het programma richt zich op positief, hoopvol, informatief en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in tijden van sociale afstand.

Handvatten en een glimlach

Het MAX Ouderenjournaal biedt handvatten, maar bezorgt ook een glimlach. We nemen een kijkje bij grote en kleine initiatieven in de regio. Het programma geeft ook tips voor afleiding en vermaak. In de rubriek Vraag van de dag beantwoorden kijkers vragen van kijkers.

Tip van de kijker

Het MAX Ouderenjournaal is op zoek naar uw verhaal. Dat mag een tip zijn hoe u deze tijd op een leuke manier doorkomt of gewoon een verhaal dat u met ons wilt delen. Stuur er een foto bij of een filmpje. Mocht de redactie iets met uw tip, foto of filmpje doen, dan nemen zij hierover contact met u op.

Kijk elke werkdag naar het MAX Ouderenjournaal rond 16.40 uur op NPO 1. 

Video's voor het MAX Ouderenjournaal

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie

Reactie