Bij MAX op de radio

Nieuw bij MAX op de radio

Een nieuw jaar en daarmee ook de start van een aantal nieuwe MAX-programma’s op NPO Radio 5 en NPO Radio 1. Het presentatieduo Henkjan Smits en Manuëla Kemp heeft op 1 januari 2018 het spits mogen afbijten met het programma De MAX! Vandaag volgt Jeroen van Inkel met zijn nieuwe ochtendshow Je dag is goed en aankomend weekend presenteren Mieke van der Weij en Peter de Bie op NPO Radio 1 Nieuwsweekend

De MAX!

De MAX! is een programma met muziek uit de afgelopen 7 decennia, met de nadruk op de jaren 60, 70 en 80. Kemp en Smits gaan elke dag op zoek naar de beste plaat bij ‘het gevoel van de dag’, ontvangen actuele gasten én er komen bekende bands live optreden. Zij worden in de studio ondersteund door Fred Siebelink, die onder meer bekend werd als de sidekick van dj Rob Stenders.

De MAX! is vanaf 1 januari 2018 elke werkdag te horen van 18.00 – 20.00 uur op NPO Radio 5.

Je dag is goed

Voor het programma Wekker-Wakker! komt het nieuwe radioprogramma van Jeroen van Inkel in de plaats. Hij presenteert vanaf 2 januari elke ochtend Je dag is goed op NPO Radio 5. Jeroen  gaat veel goede muziek draaien, volgt de dagelijkse actualiteit op de voet en zal ook ter plaatse zijn via een verslaggever die hij op pad stuurt met een opdracht. “Het voelt alsof ik voor een orkest sta met allemaal nieuwe muzikanten. Dit programma op NPO Radio 5 geeft mij ontzettend veel mogelijkheden mijn luisteraars enorm te verwennen.”

Je dag is goed is vanaf 2 januari 2018 elke werkdag te horen van 7.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5.

Nieuwsweekend

Mieke van der Weij en Peter de Bie presenteren vanaf zaterdag 6 januari het ochtendprogramma Nieuwsweekend. Wekelijks ontvangen zij diverse gasten over wetenschap, cultuur, sport en nieuws uit binnen- en buitenland. Mieke van der Weij: “Ik kijk er enorm naar uit om op de zaterdagochtend weer herenigd te zijn met onze luisteraars.” Peter de Bie: “We mogen weer aan de slag! En dat was wel weer tijd ook. Ik heb heel veel zin om het nieuwe jaar goed te beginnen met een vernieuwd, maar ook vertrouwd zaterdagochtendprogramma.”

Nieuwsweekend is vanaf 6 januari 2018 elke zaterdagochtend te horen van 8.30 tot 11.00 uur op NPO Radio 1.

Geef een reactie

Reactie

    Eppokat says:

    Het eerst wil ik het MAX team een voorspoedig en mooi 2018 wensen. Hopelijk blijft de vaart, zoals deze nu is, er ook dit jaar in. Voor Jeroen vind ik ’t fantastisch dat hij weer aan de bak is, maar (jawel, daar is ‘ie dan) de wijze van wakker worden vind ik op deze wijze wel een klein tikkeltje druk. Heel goed te merken dat hij van een pop radiostation komt. Maar ik gun de man z’n plek en ga er vanuit dat Jeroen zelf ook nog de “perfecte” balans moet vinden op deze, voor hem heel andere, plek. Mijn radio blijft in ieder geval nog wel even in “wek positie NPO Radio 5” staan.