De MAX!

Vernieuwde De MAX!: nóg meer muziek en nieuwe rubrieken

Het MAX-radioprogramma De MAX! heeft vanaf 3 januari 2022 een vernieuwd jasje. Dat betekent extra veel muziek en nieuwe rubrieken. 

Nieuw in De MAX!

Dj’s Henkjan Smits en Manuëla Kemp starten elke uitzending met een lekkere lange plaat; In de Zes Na Zessen geniet u minimaal 6 minuten van een lange uitvoering die u nergens anders hoort. Nieuw zijn ook de tips voor in en om huis in De MAX! Weet Raad. Uitvoerige informatie over de tips die in de uitzending worden gegeven, is terug te vinden op MAX Vandaag. Daarnaast kijken Manuëla en Henkjan alvast vooruit naar de dag van morgen en hoort u opmerkelijke nieuwtjes over de sterren.

Daarnaast blijft er veel ruimte voor muziek, want De MAX! Blijft een programma met ‘de M van muziek’!

Reacties Henkjan en Manuëla

Manuëla Kemp: “De MAX! is jouw muzikale Formule 1. De start die je elke avond nodig hebt. Een lekker lange aanloop met de zes-minutenplaat na zessen en een daverende finish voor acht uur.”

Henkjan Smits: “Om de muziekliefhebbers, die dagelijks naar NPO Radio 5 luisteren, nóg beter te bedienen, hebben we De MAX! anders ingericht. Hierdoor zal er nóg meer muziek aan bod komen. Dit alles om de tv uit te laten en de radio aan te houden.”

De MAX! hoort u elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5.

Geef een reactie