Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt start op 9 december 2018 met 500 thuisbakkers en een extra aflevering

Het langverwachte 6e seizoen van Heel Holland Bakt start op 9 december 2018. Ook krijgt de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt een extra aflevering, waarmee het totaal op 9 afleveringen komt.

Nieuw recept

Vorige week verscheen er een mysterieuze aanwijzing op de sociale media van Heel Holland Bakt. Veel bakkermakkers sloegen aan het puzzelen en een aantal van hen ontdekte zelfs het kloppende recept voor de kersverse HHB-reeks. Nu mag iedereen het weten: Heel Holland Bakt begint dit jaar op 9 december met 500 thuisbakkers en 9 afleveringen. In de eerste, extra aflevering van het aanstaande seizoen strijden maar liefst 500 thuisbakkers op de heuse HHB-Proefdag. Zij proberen een felbegeerd keukenblok in de iconische baktent te bemachtigen, om zo kans te maken op de titel Beste Thuisbakker van 2018.

Traditioneel recept

Steun en toeverlaat voor de nieuwbakken thuisbakkers is dit seizoen wederom presentator André van Duin. Ook nog volgens traditioneel recept: de kandidaten zullen de vriendelijke én rechtvaardige juryleden Janny en Robèrt moeten overtuigen van hun bakkunsten om kans te maken op de titel. Echte bakfans zitten deze winter weer gebakken met Smaakt naar meer. André van Duin blikt in de nabeschouwing met zijn gasten en het publiek terug op de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering. Trotse bakkers kunnen voor dit programma hun mooiste baksels insturen. Ook foto’s van misbaksels zijn welkom via de Heel Holland Bakt-site.

Heel Holland Bakt is te zien van 9 december 2018 op NPO 1.

Geef een reactie