Duur 00:49
Gepubliceerd op 2 maart 2017

Elisabeth en Gerard Samen naar Klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Donderdag 2 maart 2017 zijn Elisabeth (59) en Gerard (64) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.

Lets Radio Koor

Koppel datingspel

Elisabeth woont in Amsterdam. Ze vindt zichzelf een goedlachs ondernemend type, maar kan ook genieten van thuis zijn. En ze houdt natuurlijk van klassieke muziek, modern en hedendaags, maar ook wereldmuziek en jazz vindt ze mooi.

Gerard woont in Hoorn. Hij is heel breed geïnteresseerd. Cultuur, reizen, wandelen, tuinieren en graag op de hoogte van de actualiteiten. En ook hij houdt natuurlijk van klassieke muziek. Vooral naar moderne klassiek en jazz luistert hij graag.

Donderdag 2 maart 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam. Het Lets Radio koor en het kamerorkest Sinfonietta Riga brengen werk van McMillan en Arvo Pärt (Adam’s Lament). De opname die het Lets Radiokoor en Sinfonietta Riga maakten van dit werk van Arvo Pärt kreeg in 2014 een Grammy.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Elisabeth en Gerard het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 9 maart 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer