Duur 05:22
Gepubliceerd op 7 november 2017

Kees en Willemien Samen naar Klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Dinsdag 7 november 2017 zijn Kees (66) en Willemien (64) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.  

Liederenrecitel

samen naar klassiek

Willemien woont in Haarlem. Willemien heeft als hobby’s oude spullen opknappen, maar is ook groot liefhebber van design. Recepten lezen en er een andere draai aan geven, lekker struinen door de duinen en over het strand banjeren vooral als het stormt en basklarinet spelen. Kees komt uit Bilthoven. Kees heeft als hobby’s cartografie, tuinieren, wandelen en borrelen en is dol op napraten na een concert.

Dinsdag 7 november is het MAX Avondconcert live aanwezig in de kleine zaal van het Concertgebouw. Tenor Mark Padmore is terug in de Kleine Zaal met een van zijn favoriete pianisten. Padmore en Imogen Cooper werken samen in liederenrecitals. Vandaag met poëzie van Kerner en Verlaine – voor Padmore’s interpretaties zijn de dichters even belangrijk als de componisten. Liederen vol hartstocht en verlangen.

Verslaggever Beitske de Jong is erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Kees en Willemien het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan20 november 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer