Duur 04:22
Gepubliceerd op 15 januari 2018

Elisabeth en Marjo Samen naar Klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Maandag 15 januari 2018 zijn Elisabeth (73) en Marjo (68) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.  

Chopin

samen naar klassiek

Elisabeth woont in Amsterdam. Zij houdt van reizen, wandelen, de stad, natuur en cultuur. En natuurlijk van klassieke muziek: van Mozart, Chopin, Beethoven… en nog zoveel meer.

Marjo woont eveneens in Amsterdam. Zij houdt van kunst en architectuur, schilderen, wandelen en de film. En natuurlijk van klassieke muziek: van opera tot kamerconcert, van oude muziek tot hedendaags.

Maandag 15 januari is MAX Avondconcert live aanwezig in de Grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.  Pianist Lucas Jussen en het Nederlands Kamerorkest brengen onder andere het eerste pianoconcert van Chopin ten gehore.

Verslaggever Koen Bugter is erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Elisabeth en Marjo het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 22 januari van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuw Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer