Paleis Soestdijk

Een unieke Koningsdag met MAX vanaf Paleis Soestdijk

Net als voorgaande jaren viert MAX Koningsdag geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Het MAX-programma Tijd voor MAX zendt op deze feestelijke dag live uit vanaf het paleis, net als het NPO Radio 5-programma TinekeShow. Voor deze speciale gelegenheid is er een extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, vanaf 13.55 uur

Vanaf 13.55 uur zendt MAX op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk uit. In deze feestelijke uitzending ontvangt Jan Slagter diverse gasten. Ook kan de kijker genieten van verschillende muzikale optredens.

Tijd voor MAX, van 16.10 tot 17.10 uur

Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen zaterdag 27 april Studio 23 voor een dubbele uitzending van Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk. Met onder anderen koningshuisdeskundige Justine Marcella en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem bespreken zij bij Tijd voor MAX de actualiteit van de dag. Muzikaal spektakel is er van niemand minder dan George Baker. De bekende Nederlandse zanger komt langs en neemt zijn band mee!

TinekeShow, van 12.00 tot 14.00 uur

Ook het NPO Radio 5-programma TinekeShow met Tineke de Nooij is op 27 april te horen vanaf Paleis Soestdijk. Tineke is op die dag zelf ook jarig en zal haar verjaardag vanuit de Orangerie vieren. Te gast zijn Look Boden en Miranda Heijdra van de stichting Superkatten uit Hellouw. Zij praten met Tineke over hun opvang voor zwerfkatten.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk en Tijd voor MAX zijn beiden te zien op NPO 1. Wilt u bij de uitzendingen zijn? Meld u dan aan via de website.

Geef een antwoord

Reacties (2)

 1. meine jonkers says:

  ik wil graag paleis Soestdijk bezoeken maar ik zit in een reisscootmobiel is het wel een beetje aangepast b.v. toilet.

  vriendelijke groet M. Jonkers.
  8331DZ nr 27

  1. MAX Vandaag says:

   Beste meine jonkers, bedankt voor uw bericht. Dit is de informatie die hierover bij ons beschikbaar is: op het parkeerterrein zijn vlakbij de ingang enkele invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Het paleis is toegankelijk voor bezoekers met een gewone rolstoel of rollator. Ook is er een invalidentoilet aanwezig. Of dit toilet ook geschikt is voor een reisscootmobiel kunt u het beste even navragen bij Paleis Soestdijk zelf.