MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Feestelijke MAX Koningsdag 2023 vanaf Paleis Soestdijk

De feestelijke 10e Koningsdag wordt geheel in stijl gevierd bij Omroep MAX. Op donderdag 27 april 2023 wordt vanaf Paleis Soestdijk een dubbele Tijd voor MAX uitgezonden. Daarnaast is er een speciale extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter vanaf 13.50 uur op NPO 1 onder meer koningshuisdeskundige Justine Marcella en Karin Bloemen in het feestelijke live-programma MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Heel Holland Bakt-finalisten Amel en Zineb maken een speciale oranje lekkernij. Daarnaast zijn er optredens van Karin Bloemen, de musical The Bodyguard, The Dutch Tenors en de internationale hitsensatie The Weather Girls.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk is te zien op donderdag 27 april vanaf 13.50 uur bij MAX op NPO 1.

Tijd voor MAX vanaf Paleis Soestdijk

Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren een feestelijke dubbele uitzending van Tijd voor MAX vanaf Paleis Soestdijk. Te gast zijn Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk en Heel Holland Bakt-winnares Mercedes. Zanger en acteur René van Kooten schuift aan en geeft een bijzonder optreden met de cast van de musical Les Misérables.

Tijd voor MAX is te zien op donderdag 27 april 2023 om 16.10 en 17.05 uur bij MAX op NPO 1.

Uitzendingen bijwonen?

U kunt de uitzendingen van MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk en Tijd voor MAX bijwonen. Er is een speciaal feestelijk programma samengesteld, met onder meer een rondleiding door het paleis. Klik hier voor meer informatie en het hele programma en hier om alvast de sfeer te proeven. 

MAX Koningsdag is te zien op donderdag 27 april 2023 vanaf 13.50 uur op NPO 1. 

(Foto: © MAX)

Geef een antwoord