MAX Koningsdag op Paleis Soestdijk

Een unieke Koningsdag met MAX!

MAX viert Koningsdag in 2021 weer geheel in stijl. Tijd voor MAX zendt live uit vanaf Paleis Soestdijk en er is een extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter. Ook op radio en op MAX Vandaag wordt stilgestaan bij deze, ondanks alle beperkingen, feestelijke dag. 

TinekeShow

Op dinsdag 27 april wordt Tineke de Nooij 80 jaar. Daarom is ze eenmalig doordeweeks te horen tussen 12.00 en 14.00 uur. Het belooft een bijzondere uitzending te worden. The LSB Experience voorziet het verjaardagsfeestje van heerlijke livemuziek.

TinkeShow, dinsdag 27 april tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Op Koningsdag zendt MAX vanaf 13.25 uur op NPO 1 de speciale live-uitzending MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk uit. Tijdens deze feestelijke uitzending ontvangt Jan Slagter diverse gasten. Zo is de winnaar van Heel Holland Bakt: Elizabeth aanwezig, schuift André van Duin aan, zit Justine Marcella aan tafel en komt de 92-jarige Tine Ronkes langs om haar brief aan de Koning voor te dragen. Daarnaast kan de kijker genieten van verschillende muzikale optredens; OG3NE, Gerard Joling en Popkoor Prestige onder leiding van Ton van Diepen zijn van de partij.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, dinsdag 27 april vanaf 13.25 uur op NPO 1.

Tijd voor MAX

Sybrand Niessen en Martine van Os verruilen dinsdag 27 april Studio 23 voor een dubbele uitzending van Tijd voor MAX op Paleis Soestdijk. Samen met koningshuisdeskundigen Josine Droogendijk en Jeroen Snel nemen Martine en Sybrand de dag door. Frans van der Avert, directeur van Paleis Soestdijk vertelt over de metamorfose van het paleis. Ook Tanja Jess en Charly Luske zijn te gast, Charly zingt één van de favoriete nummers van koning Willem-Alexander. Om 16.30 uur is de Nationale Toost, in aanwezigheid van de burgemeester van Eindhoven en Pieter Verhoeve, voorzitter van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV). In de keuken staan Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden, om heerlijk eten met een koninklijk randje te bereiden.

Tijd voor MAX, dinsdag 27 april om 16.15 en 17.10 uur op NPO 1.

MAX Vandaag

Ook op MAX Vandaag wordt uiteraard stilgestaan bij Koningsdag. Het is een dag die veel mensen thuis zullen beleven. MAX Vandaag zorgt daarom voor (online) vermaak, onder meer in de vorm van gezellige Koningsdag-spelletjes.

Geef een reactie