Omroep MAX live vanaf Paleis Soestdijk op Koningsdag 2024

Omroep MAX viert Koningsdag 2024 geheel in stijl op Paleis Soestdijk. Op zaterdag 27 april is er een speciale live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter. Aansluitend wordt vanaf deze bijzondere locatie een extra lange Tijd voor MAX uitgezonden.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk

Op Koningsdag ontvangt Jan Slagter onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnaar van Heel Holland Bakt in het feestelijke live-programma MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk. Buddy Vedder vertelt over zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Heel Holland Bakt-winnares Aruna maakt koninklijke lekkernijen en Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt komend seizoen de hoofdrol in de musical Sister Act. Zij vertelt over deze glansrol en ze treedt op met de cast.

MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk is te zien op zaterdag 27 april, vanaf 14.00 uur bij MAX op NPO 1.

Tijd voor MAX vanaf Paleis Soestdijk

Vanaf Paleis Soestdijk presenteren Martine van Os en Sybrand Niessen een extra lange en feestelijke uitzending van Tijd voor MAX. Te gast zijn onder anderen Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk, Berget Lewis en Evert ten Napel. Josine Droogendijk vertelt over het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Emmen. Ook oud-sportcommentator en verslaggever Evert ten Napel, geboren in de gemeente Emmen, schuift aan. Berget Lewis en het Zo! Gospelchoir treden op en Heel Holland Bakt-finalist Tim staat in de keuken. Julius Minnaar, de directeur van Wildlands Adventure Zoo Emmen, praat na over Koningsdag, waar hij een belangrijke rol zal spelen. En de koning van de Drentse pop, Leon Moorman, staat op het podium.

Tijd voor MAX is te zien op zaterdag 27 april, vanaf 16.30 uur bij MAX op NPO 1.

Uitzendingen bijwonen?

Beide uitzendingen zijn toegankelijk voor publiek. Voor MAX-leden is bovendien een speciaal programma samengesteld in en om Paleis Soestdijk, van 11.30 tot 18.00 uur. Hier kunt u er meer over lezen.

(Foto: © MAX)

Geef een reactie