tekst opmaken

Digitips over goedkope opladers, de toekomst van radio en tekst opmaken in WhatsApp

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand vertellen we of een officiële oplader beter is dan een goedkoop alternatief. Over de toekomst van radio. En hoe u teksten kunt opmaken in WhatsApp.

Is een officiële oplader echt nodig voor tablet en smartphone?

Smartphones en tablets kunnen niet zonder oplader. In deze digitip gaan we in op de vraag of het altijd nodig is om een (dure) oplader van hetzelfde merk als uw apparaat te gebruiken. Of dat een goedkoop exemplaar ook voldoet.

De toekomst van radio

Radio is er inmiddels in een analoge en een digitale versie en blijft zich ontwikkelen. In deze digitip bespreken we welke uitzendtechniek de toekomst heeft?

Tekst opmaken in WhatsApp

Er zijn 4 opties om een tekst op te maken in WhatsApp: vet, cursief, doorgestreept en een lettertype met meer ruimte tussen de letters en woorden (‘monospace’). In deze digitip vertellen we hoe u dat gebruikt.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over een smartphone en tablet schoonmaken, het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse zaken raadplegen en een NL-Alert instellen? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie