WhatsApp-berichten

Digitips over Whats-App-berichten aanpassen, intrekken en snel reageren vanuit het vergrendelscherm

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand leest u over het aanpassen en intrekken van Whats-App-berichten en hoe u snel op een bericht reageert vanuit het vergrendelscherm.

WhatsApp-berichten aanpassen na versturen

Staat er een foutje in een WhatsApp-bericht dat u net verstuurd heeft? Of heeft de autocorrectie een gek woord ingevoegd waardoor de zin niet meer klopt? U hoeft het bericht niet te verwijderen en opnieuw te typen. U kunt het bericht ook gewoon aanpassen.

WhatsApp-bericht intrekken

In WhatsApp kunt u verstuurde berichten intrekken. Handig voor wie spijt krijgt van een appje, of voor wie een bericht naar de verkeerde persoon heeft gestuurd. Er geldt wel een tijdsbeperking.

Snel op een Whats-App-bericht reageren

Om op een WhatsAp-bericht te reageren, hoeft u de chat niet helemaal te openen. Een nieuw bericht kunt u ook vanuit het vergrendelscherm van de telefoon lezen en beantwoorden.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over een Samsung-telefoon gebruiken als wifi-hotspot, een video inkorten met WhatsApp, of hoe veel MB’s u verbruikt met mobiel internet? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een antwoord