De MAX Eropuitjes van 26 t/m 31 augustus

De laatste week van onze MAX Eropuitjes gaat in. Gaat u komende week wandelen langs kastelen, naar het UITFestival in Leeuwarden of naar het unieke Fort Vechten? Wij wensen u veel plezier!

Wandelen langs kastelen

Rondom Valkenburg treft u fantastische kastelen. De VVV van Zuid-Limburg heeft een moderne site waarop u de meest uiteenlopende wandel- en fietsroutes kunt samenstellen. Vrijdag 26 augustus kunt u bijvoorbeeld de ‘Kastelen in het Geuldal’-route doen.

Verrassend straattheater

Op zaterdag 27 augustus kunt u een gezellige en verrassende middag tegemoet gaan. Het Welkom Thuis Straattheater Festival geeft u de mogelijkheid om gratis te genieten van inspirerende acts en bijzondere voorstellingen.

UITfestival Leeuwarden

Zondag 28 augustus kunt u naar het culturele UITfestival in Leeuwarden. In de Prinsentuin kunt u genieten van activiteiten en optredens op het gebied van dans, erfgoed, toneel muziek literatuur en beeldende kunst.

Loonse en Drunense Duinen

Met 24 meter hoge duinen, naald- en loofbossen, fraaie weilanden en waterpartijen hebben de Loonse en Drunense Duinen u als wandelaar veel te bieden. Op maandag 29 augustus kunt u 1 van de wandelroutes ontdekken in het 30 vierkante kilometer grote gebied.

Fort Vechten

De combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur maakt Fort Vechten in Bunnik uniek en het is het op 1 na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Gaat u er dinsdag 30 augustus een kijkje nemen? Het fort is vrij toegankelijk. Voor parkeren, rondleidingen en de tentoonstellingen van het Waterliniemuseum betaalt u entrée.

Landgoed Stania State

Speelse waterpartijen, slingerpaadjes, weilanden, bosjes en fraaie lanen wisselen elkaar af bij Landgoed Stania State. Het bij het landhuis behorende park is 1 van de mooiste parken van Nederland. Een heerlijke plek om te ontspannen op woensdag 31 augustus of een andere mooie dag.

Bekijk ook de eerdere MAX Eropuitjes!

Geef een reactie