De MAX Eropuitjes van 22 t/m 28 juli

Voor komende week hebben we weer een hoop leuke eropuitjes voor u in het verschiet. U kunt naar de Midzomernachtfair in Baarle, wandelen in het Geuldal, op bezoek bij een boer in Almere of naar het grootste en meest spectaculaire openbare hulpverleningsevenement van Nederland.

Via Gladiola

Op vrijdag 22 juli lopen de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse traditiegetrouw de laatste lootjes van de tocht over de ‘Via Gladiola’. Dit jaar extra bijzonder om een keertje bij te wonen, vanwege de 100e editie.

Midzomernachtfair

Het bijzondere dorp Baarle heeft een Nederlands en een Belgisch deel. Op zaterdag 23 juli vindt er een Midzomernachtfair plaats, waarbij de straten in het centrum worden afgesloten en voorzien van 300 verlichte kramen.

Rrrollend Den Helder

Voor zondag 24 juli hebben wij een smakelijk uitje geselecteerd: Rrrollend Den Helder. Gaat u voor een lekkere saté, mini pancakes of toch een verfrissende Frozen Yoghurt op dit Foodtruckfestival?

Wandelen door het Geuldal

Wandel op maandag 25 juli door het prachtige glooiende landschap van het Geuldal in Limburg. Met bronnen en beekjes, weilanden en bossen. In het landschap vindt u tal van bijzondere dieren en planten.

Stadsboerderij

De Stadsboerderij op de Kemphaan in Almere is een uitstekende plek om een dagje door te brengen. Maak bijvoorbeeld op dinsdag 26 juli een kijkje in de stal en maak een praatje met de boer. Zo kunt u zien hoe het er op een boerderij aan toe gaat.

Rescue Vlissingen

Op woensdag 27 juli is de 10e editie van Rescue Vlissingen, het grootste en meest spectaculaire openbare hulpverleningsevenement van Nederland. Vanaf de boulevards en de stranden van Vlissingen ziet u alles wat met reddingsacties te maken heeft.

Hollandse artiesten

Voor een gezellige dag vol muziek, theater, cultuur en andere vormen van entertainment kunt u donderdag 28 juli terecht bij Donderdag Meppeldag. Het event vindt jaarlijks op 6 achtereenvolgende donderdagen plaatst en de 28ste juli staat in het teken van Hollandse artiesten.

Nog meer MAX Eropuitjes zien? Bekijk dan het complete overzicht!

Geef een reactie