Lunch Lekker eropuit

De Lunch Lekker Wat-Gaan-We-Doen-Dit-Weekend-tips!

In het kader van ‘wat gaan we doen dit weekend?’ ging het MAX-radioprogramma Lunch Lekker met Daniel Dekker op zoek naar de leukste uitjes. Ze vroegen verschillende gasten naar wat zij ons aanraden om te doen in het weekend. Sommige uitjes zijn al weer voorbij, maar een aantal zijn nog geruime tijd te bezoeken. 

ICONS

Op vrijdag 2 september vertelt fotograaf William Rutten over de fototentoonstelling ICONS 35 jaar William Rutten in Museum Hilversum. Te tentoonstelling is te zien tot eind september 2022. Beluister het fragment.

Uitmarkt 2022

Vrijdag 26 augustus spreekt Daniel met Patrick Roubroeks, een van de producenten die de Uitmarkt produceert, over wat er allemaal is te zien en te doen. Beluister het fragment.

Spoorwegmuseum

De uitzending van 19 augustus wordt gepresenteerd door Jan Rietman. Hij spreekt met Evertjan de Rooij van het Spoorwegmuseum over Expeditie Posttrein. De tentoonstelling is tot en met 27 november 2022 te bezoeken in het Spoorwegmuseum. Beluister het fragment.

Floriade

Op 12 augustus 2022 spreekt Daniel Peter Oei wiens bijzondere projecten te zien zijn op de Floriade. De expo is geopend tot en met 9 oktober 2022. Beluister het fragment.

Sneekweek

Op 5 augustus 2022 spreekt Daniel Karst Doevendans, de voorzitter van Koninklijke Watersportvereniging Sneek, over de 85ste editie van de Sneekweek. Beluister het fragment.

Lunch Lekker met Daniel Dekker is elke werkdag te horen van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5. 

(Foto: Shutterstock)

Geef een reactie