Dat smaakt naar meer

Goed nieuws voor bakkers die graag nog een tweede keer opscheppen, want vanaf woensdag 7 september 2016 komt MAX elke week met het programma Smaakt naar meer! In dit studioprogramma, gepresenteerd door André van Duin, krijgt heel Holland een smakelijk toetje voorgeschoteld.

Bekende bakfans

In het programma zal André van Duin samen met de afvaller van de week, BBF’s (Bekende Bakfans) en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwen. Wat vonden fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering?

Extra materiaal

In het nieuwe programma is er ruimte voor extra materiaal. Sociale media spelen een grote rol in Smaakt naar meer. Fans krijgen wekelijks bakopdrachten voorgeschoteld. De meest opvallende (mis)baksels komen – samen met de maker – langs in de studio.

Smaakt naar meer is nog op zoek naar ingezakte, aangebrande en verschrikkelijk mislukte baksels. Mag uw (mis)baksel op tv? Meld u dan aan op de website.  

Geef een reactie