Een nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Nog even en dan kan heel Holland weer aan de bak, want op zondagavond 4 september is de smakelijkste afvalrace van Nederland terug op televisie. Tien nieuwe thuisbakkers gaan onder de bezielende leiding van André van Duin de strijd met elkaar aan om de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

Smullen

Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben zin in een nieuw seizoen vol lekkernijen. Acht hagelnieuwe afleveringen betekent ook acht nieuwe thema’s! Voor de liefhebbers volgt hier een overzicht van de afleveringen en de bijbehorende opdrachten:

Aflevering 1
Thema: Cake-week. Technische opdracht: Mergpijpjes

Aflevering 2
Thema: Millefeuille. Technische opdracht: Roomhoorns

Aflevering 3
Thema: Brood. Technische opdracht: Vlechtbrood

Aflevering 4
Thema: Thema-loos. Technische opdracht: Traditionele handgevormde ‘pie’

Aflevering 5
Thema: Internationaal. Technische opdracht: Algerijnse bloemkoekjes

Aflevering 6
Thema: Oer-Hollands. Technische opdracht: Romeo’s

Aflevering 7: de halve finale
Thema: Gebakken lucht. Technische opdracht: Baisers

Aflevering 8: de finale
Thema: Finale. Technische opdracht: Fraisier

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 4 september 2016 iederen zondagavond om 20.20 uur te zien op NPO 1. Meer informatie, recepten en leuke extra video’s vindt u op de website van Heel Holland Bakt.

Smaakt naar meer

Behalve een gloednieuw seizoen van Heel Holland Bakt er er meer goed nieuws voor bakfans, want vanaf dit najaar komt MAX elke woensdag met het kersverse Smaakt naar meer! In dit studioprogramma, gepresenteerd door André van Duin, krijgt heel Holland een smakelijk toetje voorgeschoteld. In het programma zal André van Duin samen met de afvaller van de week, BBF’s (Bekende Bakfans) en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwen. Wat vonden HHB-fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering? Meer over Smaakt naar meer vindt u op de website van Heel Holland Bakt.

Geef een antwoord

Reactie

 1. Dreumes says:

  Geachte redactie van heel holland bakt.
  Nu doet mijn man bewust niet mee, omdat hij banketbakker is / was, hij blijft nog altijd thuis bakken, als hobby.
  Nu doet er een dame mee, waarvan een deel van de familie in het bakkerswereldje zit, dan heb je sowieso een streepje voor, ik vindt dat niet eerlijk, eerlijk gezegd.
  Met vriendelijke groet.
  Gea