Duur 00:22
Gepubliceerd op 7 september 2016

Download het Heel Holland Bakt-promotielied

André van Duin, presentator van het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, maakte op maandag 5 september 2016 in Tijd voor MAX bekend dat hij speciaal voor Heel Holland Bakt een promotielied heeft geschreven. Het Heel Holland Bakt-promotielied is vanaf nu gratis te downloaden en te beluisteren op de website van Heel Holland Bakt.

Steun en toeverlaat

André van Duin is in 2016 steun en toeverlaat voor de bakkers in het vierde seizoen van Heel Holland Bakt. De 69-jarige komiek en presentator neemt de honneurs waar voor Martine Bijl. En dat doet hij met verve. Naar eigen zeggen houdt hij eigenlijk helemaal niet van bakken, maar in Heel Holland Bakt prikt hij graag een vorkje mee. “Ik heb geen verstand van bakken dus ik kan de kandidaten niet echt helpen, maar ik ben wel vliegende keep. Ik word wel eens ergens bij geroepen om iets door te knippen of vast te houden.” aldus André in een interview met Omroep MAX.

Zingt u mee?

André van Duin heeft het lied speciaal geschreven ter promotie van Heel Holland Bakt. Hij gebruikt het nummer om het publiek voor het nieuwe programma Smaakt naar meer op te warmen. Het promotielied Heel Holland Bakt is gratis te downloaden en te beluisteren op de website van Heel Holland Bakt. Daar vindt u ook de songtekst.

Heel Holland Bakt, iedere zondag om 20.20 uur op NPO 1.
Smaakt naar meer, iedere woensdag om 21.25 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer