4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: nieuws over Ademnood van Linda, Roos en Jessica, anabole steroïden en ratten

In de 4 van de Villa hoort u elke vrijdag 4 gesprekken met MAX Radio 1 presentator Jurgen van den Berg. Hij bespreekt achtergronden bij het nieuws, cultuur, wetenschap, persoonlijke verhalen en geschiedenis in de rubriek Terug naar Toen. Deze keer spreekt Jurgen onder anderen met Babette van Veen die in de jaren 90 met Linda, Roos en Jessica een grote hit scoort met het nummer Ademnood

Ademnood en anabole

In deze aflevering hoort u meer over een cursus voor rattenvangers. Schrijfster Yvonne Kroonenberg vertelt wat haar favoriete zin is in de rubriek, ‘de zin van’, waarin schrijvers en dichters hun favoriete zin met ons delen.

Met internist Diederik Smit hebben we het over anabole steroïden. Want volgens Smit zijn ze te gebruiken, maar dan moeten we wel beter geïnformeerd worden. En hint Babette van Veen op een comeback van Linda, Roos en Jessica? Zij scoren in 1995 een dikke hit met het nummer Ademnood. Het nummer staat maar liefst 7 weken op nummer 1.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie