4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: het geluid van Zeeland en overgangsverschijnselen bij mannen

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Opvliegers, minder zin in seks en een veranderend lichaam: ook mannen kunnen last hebben van de overgang; de penopauze. Aafke Dijkstra, gespecialiseerd in de midlife crisis, roept mannen op om er meer over te praten.
  • Roger van der Veken was te gast. Hij probeert met zijn opnameapparatuur ‘het geluid van Zeeland’ op te vangen. U hoort hier hoe dat dan klinkt.
  • Grote kans dat uw kinderen of kleinkinderen wel eens een video van de vlogfamilie ‘De Bellinga’s’ hebben gekeken. Doortje Smithuijsen deed onderzoek naar vlogfamilies.
  • Dat een biefstuk of avocado liters water kost, dat weten veel mensen wel. Maar dat een reepje chocola meer water kost dan in bad gaan, weten veel mensen niet. Het Water Footprint Network brengt daarom onze watervoetafdruk in kaart. Jurgen praat erover met directeur Rick Hogeboom.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1. Tussen zaterdag 1 en zondag 23 juli maakt Villa VdB plaats voor Radio Tour de France. Maar u kunt wel de dagelijkse audiowebserie Terug naar de Tour beluisteren, via MAX Vandaag en de socials van Villa VdB.

(Foto: MAX)

Geef een reactie