4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: een ‘inflatie-proof’ kerstdiner, meer vrouwen in de techniek en zorgen om drinkende jongeren

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Youtube-kok Nick Toet kwam woensdag langs, Margreet Reijntjes had toen de sleutels van de Villa, en Nick stelde exclusief voor u en ons een betaalbaar en inflatie-proof kerstmenu samen.
  • Er zijn nog altijd te weinig vrouwen werkzaam in de techniek, vindt ook Anke Horstman. Zij is hoofdredacteur van de website TechGirl en wil meer vrouwen enthousiast maken voor techniek en ict.
  • In Terug naar Toen sprak ik met Normaal-biograaf Jos Palm, want 7 jaar geleden was het afscheidsconcert van Høkers uit de Achterhoek.
  • Maar eerst kinderarts Nico van der Lely, hij is de man achter de alcoholpoli’s waar comazuipende jongeren terecht komen. Met de Feestdagen in aantocht maakt Van der Lely zich zorgen over het drankgebruik van jongeren…

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

Geef een reactie