MAX Proms

16e editie MAX Proms gaat niet door

Elk jaar vult de Jaarbeurs in Utrecht zich met duizenden mensen die genieten van livemuziek en -optredens tijdens de MAX Proms. In 2020 stond de 16e editie van dit evenement gepland. Maar door de coronamaatregelen heeft MAX besloten het evenement dit jaar niet door te laten gaan. 

Coronamaatregelen

Sinds het uitbreken van de coronacrisis in maart 2020 is het onduidelijk of het evenement door kan gaan. De coronamaatregelen voor evenementen gelden in eerste instantie tot 1 september, dus een definitief ‘nee’ is er nog niet. Maar met de laatste maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd voor (grotere) evenementen, heeft MAX besloten om de MAX Proms definitief niet door te laten gaan.

Gezondheid hoogste prioriteit

De teleurstelling is groot bij MAX, maar ondanks dat staat iedereen volledig achter het besluit. Immers de gezondheid van de bezoekers, medewerkers en artiesten heeft de hoogste prioriteit. Jan Slagter: “Tot mijn grote spijt hebben we besloten om de MAX Proms dit jaar niet door te laten gaan. Het is een evenement waar ik, en met mij velen, elk jaar enorm naar uitkijken. Dit jaar is het onverantwoord om het evenement plaats te laten vinden. De gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en artiesten heeft de hoogste prioriteit. En dus zijn we genoodzaakt deze beslissing te nemen. Wij hopen dat het evenement in 2021 gewoon weer plaats kan vinden.”

MAX Proms online

Geniet van het optredens van onder andere Hot Chocolate, The Weather Girls, Billy Ocean, Antje Monteiro en Jeroen van der Boom gewoon vanuit uw eigen stoel. Alle vorige edities zijn online te bekijken!

 

Geef een reactie