Gezocht: kandidaten voor Nederland in Beweging!

Vanaf september 2018 zendt MAX nieuwe afleveringen van Nederland in Beweging! uit. Voor de opnames zijn zij op zoek naar kandidaten voor de oefengroep. Olga Commandeur en Duco Bauwens gaan de lessen uiteraard weer verzorgen.

Auditiedag

MAX zoekt zowel mannen als vrouwen. De audities vinden plaats op zaterdag 10 maart 2018, in Hilversum. De opnames vinden eind mei/begin juni plaats. Exacte data worden na aanmelding bekendgemaakt. Alle oefeningen worden in 2 dagen in het weekend opgenomen. Dat betekent dat u dan, bijna constant, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds 18.00 uur aan het sporten bent.

Olga en Duco maken, bijgestaan door het productieteam van Nederland in Beweging!, een keuze uit de potentiële kandidaten. Tijdens de auditiedag neemt u deel aan een proefles. Zo kunnen wij zien hoe goed uw conditie is en of u, zonder moeite, aan de zware opnamedagen kunt meedoen.

Bent u ouder dan 35 jaar en denkt u dat u net zo goed bent als de huidige oefengroep? Meld u dan aan voor de auditiedag via onderstaand formulier!

(U krijgt voor de auditiedag geen reiskosten vergoed).

Let op! Aanmelden kan tot en met zondag 14 januari 2018. Alle aanmelders krijgen persoonlijk bericht. 

Reacties (2)

  1. Pollaertje says:

    Zou het keileuk vinden om met de oefengroep van Nederland in beweging mee te mogen doen.

  2. Kessel45 says:

    Jaaa super om mee te doen.