Gezocht: kandidaten voor Nederland in Beweging!

Voor de opnames van het programma Nederland in Beweging is MAX op zoek naar nieuwe kandidaten voor de oefengroep. Olga Commandeur en Duco Bauwens gaan de lessen uiteraard weer verzorgen.

Auditiedag

MAX zoekt zowel mannen als vrouwen. De audities vinden plaats op zaterdag 14 maart 2020, in Hilversum. De opnames zullen eind mei/begin juni 2020 plaatsvinden. Exacte data worden bij de auditiedag bekendgemaakt. Alle oefeningen worden in 2 dagen in het weekend opgenomen. Dat betekent dat u dan, bijna constant, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds 18.00 uur aan het sporten bent.

Olga en Duco maken, bijgestaan door het productieteam van Nederland in Beweging!, een keuze uit de potentiële kandidaten. Tijdens de auditiedag neemt u deel aan een korte proefles (± 5-10 minuten). Zo kunnen wij zien hoe goed uw conditie is en of u, zonder moeite, aan de zware opnamedagen kunt meedoen.

Bent u ouder dan 30 jaar en denkt u dat u net zo goed bent als de huidige oefengroep? Meld u dan aan voor de auditiedag via onderstaand formulier!

(U krijgt voor de auditiedag geen reiskosten vergoed).

Let op! Aanmelden kan tot en met 31 januari 2020. Alle aanmelders krijgen begin maart persoonlijk bericht. 

Meld u aan voor Nederland in Beweging

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

 

 

Reacties (2)

  1. Pollaertje says:

    Zou het keileuk vinden om met de oefengroep van Nederland in beweging mee te mogen doen.

  2. Kessel45 says:

    Jaaa super om mee te doen.