Nederland in Beweging

Gezocht: kandidaten voor Nederland in Beweging!

Voor de opnames van het programma Nederland in Beweging is MAX op zoek naar nieuwe kandidaten voor de oefengroep.

Auditiedag

In verband met het coronavirus kunnen wij helaas niet iedereen die zich aanmeldt ontvangen voor de audities. De audities zullen op gepaste afstand van elkaar op een vrijdag of tijdens een weekend plaatsvinden in Hilversum. Indien u bent geselecteerd voor de audities krijgt u hiervoor een uitnodiging. De opnames zullen eind mei/begin juni 2022 plaatsvinden, de exacte data worden op de auditiedag bekendgemaakt.

Alle oefeningen worden in 2 dagen, op zaterdag en zondag, opgenomen. Dat betekent dat u tijdens dit weekend van ’s morgens vroeg tot begin van de avond aan het sporten bent.

Tijdens de auditiedag neemt u deel aan een korte proefles (circa 5-10 minuten) waarbij Olga en Duco, bijgestaan door het productieteam van Nederland in Beweging!, een keuze maken uit de potentiële kandidaten.

Bent u ouder dan 45 jaar en denkt u dat u net zo goed bent als de huidige oefengroep? Meldt u dan zo snel mogelijk aan voor de auditiedag via onderstaand formulier en vergeet niet een foto mee te sturen!

(U krijgt voor de auditiedag geen reis- en parkeerkosten vergoed).

Meld u aan voor Nederland in Beweging

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Reacties (2)

  1. Pollaertje says:

    Zou het keileuk vinden om met de oefengroep van Nederland in beweging mee te mogen doen.

  2. Kessel45 says:

    Jaaa super om mee te doen.