De Olympische genen van… op MAX Vandaag

Ter gelegenheid van de Olympische en Paralympische Winterspelen 2018 in PyeongChang bezoekt MAX de (groot)ouders van 7 olympische en 3 paralympische sporters. In De Olympische genen van… vertellen zij over de sportieve genen van hun (klein)kinderen. In de serie ziet u onder anderen familieleden van Sjinkie Knegt, Jorien ter Mors, Kjeld Nuis en Bibian Mentel.

Herkenning

MAX blikt met de (groot)ouders van olympische sporters terug op het leven van hun (klein)kind en kijkt met ze vooruit naar de spelen van PyeongChang. Welke bijdrage leverden de (groot)ouders aan de sportieve ontwikkeling, wat herkennen zij van zichzelf in de jonge topsporters en hoe beleven ze de wedstrijden van hun (klein)kinderen?

Ook op tv

Behalve op onze site kunt de Olympische genen van… ook op televisie te zien. Van 12 tot en met 15 en en van 20 tot en met 22 februari worden ze rond de klok van 16.30 uur uitgezonden op NPO 2. Op NPO 1 worden de reportages ’s nachts tussen de live-uitzendingen door uitgezonden.

Bekijk de De Olympische genen van… Sjinkie Knegt, Jorien ter Mors, Jorrit Bergsma, Marrit Leenstra  Kjeld Nuis Dylan Hoogerwerf en Kimberley Bos.

Geef een reactie