Tussenstand MAX Pensioenmanifest: 52.407 ondertekenaars

Nog geen 72 uur na de officiële lancering van Het MAX Pensioenmanifest staat het aantal ondertekenaars op 52.407. In het manifest pleit MAX middels 5 punten voor een eerlijker, goedkoper en transparanter pensioenstelsel. Het manifest kan nog steeds ondertekend worden op www.maxpensioenmanifest.nl.

Ambassadeurs

Onder de 52.407 ondertekenaars bevindt zich bovendien een aantal bekende ambassadeurs. MAX-directeur Jan Slagter reageert op de enorme animo: “Het is overweldigend om te zien hoeveel mensen, jong en oud, zich in een korte tijd achter ons manifest scharen. Dat laat zien dat het écht tijd is voor een groot aantal ingrijpende veranderingen binnen ons huidige pensioenstelsel”.

Zwarte Zwanen

MAX-journalist Cees Grimbergen – “In de 7 delen van de pensioendocumentaire Zwarte Zwanen toonden we het al aan; er is van alles mis in de pensioenwereld, terwijl niemand er serieus wat aan wilde doen. Tot nu. Met de steun van al deze en toekomstige ondertekenaars kunnen we de vakbonden, de regering, de pensioenindustrie en toezichthouders zoals De Nederlandsche Bank laten zien dat Nederland het tijd vindt voor verandering!”

MAX Pensioenmanifest

Het MAX Pensioenmanifest werd afgelopen maandagavond gepresenteerd in het Nationaal Pensioendebat op NPO 2. Lezers van MAX Magazine ontvingen het manifest dinsdag in hun gids.

Lees hier het gehele MAX Pensioenmanifest.

Vandaag, donderdag 17 mei 2018, nam MAX-presentatrice Elles de Bruin in Meldpunt Online een kijkje bij de MAX Ombudsman, waar de telefoon al dagen roodgloeiend staat. Bekijk de video hier.

Geef een reactie

Reactie

  1. Ga voor eerlijkheid says:

    Het wordt hoog tijd dat het pensioenkartel eens stevig aangepakt worden dit kan allen bereikt worden als de bevolking in zeer grote getallen achter het initiatief van omroep MAX staat. Het is een groot circus van zelfverrijking dat elkaar baantjes toespeelt. Wat mij vooral opviel zover ik weet, dat niemand van de eerste kamer heeft gereageerd op dit debat. Zou hier iets achter zitten? Het zou wenselijk zijn dat er een onafhankelijke toezichthouder komt die vervolgens bij het ontdekken van fraude en corruptie verdenkingen direct naar de rechter kan stappen. Het huidige beleid waar het in de uitzending overging stelt totaal niets voor.
    Ik ga er mee stoppen want gewoon ziek van dat pensioen gedoe. Maar Cees van Grimbergen is voor mij een van de weinigen programmamakers die echte problemen aan de kaak stelt. Cees, jij bent de beste, ga zo door. En een pluim voor het totale team van omroep MAX.
    Gr. Jack