Meldpunt! terug bij MAX

Vanaf woensdag 21 september 2016 is  Meldpunt! terug op NPO 2. Vanuit een fonkelnieuwe studio presenteert Elles de Bruin wekelijks het consumentenprogramma van MAX.

MAX Ombudsman

Dit seizoen is ook MAX Ombudsman weer van de partij. Jeanine Janssen en Rogier de Haan organiseren een tegenmacht richting bedrijven en instellingen die zich onrechtvaardig en bureaucratisch gedragen richting MAX-leden. Ze doen verslag in Meldpunt!

Misstanden

Dagelijks ontvangt de redactie brieven en e-mails over misstanden die niet alleen de achterban van MAX raken. Tijdens de live-uitzendingen bellen kijkers met het vaste belteam van Meldpunt! De meldingen leveren genoeg stof op om te onderzoeken en om verslag van te doen in het komende tv-seizoen.

In Meldpunt! worden consumentenklachten besproken en maatschappelijke misstanden aan de kaak gesteld. Onder leiding van Elles de Bruin wordt er met de verantwoordelijke partijen naar een passende oplossing gezocht. Het programma besteedt onder andere aandacht aan pensioenen, zorgverzekeringen en ziekenhuis- en ouderenzorg.

Meldpunt! is te zien vanaf maandag 21 september om 19.20 uur op NPO 2.

Geef een antwoord