raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn vrouw vindt mijn problemen gezeur”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Jurgen heeft problemen op zijn werk en wil daar graag over praten met zijn vrouw. Die zoet zijn zorgen vaak af als gezeur, en daar voelt Jurgen zich niet prettig bij.

“Ik heb al enige tijd onenigheid op mijn werk, iets wat ik erg vervelend vindt. Als ik erover wil praten met mijn vrouw, krijg ik altijd het gevoel alsof zij zich er makkelijk vanaf wil maken. Ik heb haar hierop aangesproken en toen vertelde zij mij dat zij vindt dat ik het opblaas en dat ik er luchtiger mee om zou moeten gaan. Ik ben het daar niet mee eens en vindt dat zij weinig invoelend is op dit gebied. Dit alles doet de sfeer thuis geen goed. Hoe los ik dit op?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een antwoord