raad gevraagd

Raad Gevraagd: “Ik weet niet wat ik moet met onenigheid op werk “

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

2 collega’s van T. hebben onenigheid met elkaar, maar betrekken hier hun hele afdeling bij door suggestieve opmerkingen te maken. T.  en haar collega’s vinden dit vervelend, maar T. vraagt zich af of zij hier zelf iets aan kan doen.

“Mijn collega’s maken de hele tijd nare opmerkingen over elkaar waar wij als collega’s bij zijn. We weten dat er iets speelt tussen die 2, maar we vinden het allemaal behoorlijk ongemakkelijk dat we er allemaal bij betrokken worden. Een collega heeft er al iets van gezegd, maar daar hebben ze zich blijkbaar niets van aangetrokken. Normaal zou ik er ook wat van zeggen, maar omdat de opmerking van mijn collega niets heeft veranderd, vraag ik me af of wat ik nu kan doen.”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

(Beeld: Shutterstock)

Geef een reactie