raad gevraagd

Raad Gevraagd: “moet ik de wensen van mijn vrouw altijd respecteren?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Martien heeft het idee dat zijn vrouw ontevreden is, maar de ervaring leert dat vragen wat er aan de hand is de sfeer in huis niet bevordert. Hij vraagt zich af het daarom moet laten, of dat hij haar wens in dit geval niet hoeft de respecteren.

“Mijn vrouw en ik zijn al jaren samen, maar de laatste tijd heb ik het idee dat mijn vrouw erg ontevreden is over haar leven. Ze is altijd al een erg directe vrouw geweest, maar de laatste tijd zijn haar opmerkingen vaak negatief van toon. Het liefst zou ik haar vragen wat er aan de hand is, maar na al die jaren weet ik dat ze hij hier van houdt en dat zij zelf wel met een uitleg komt als zij hier klaar voor is. Toch vraag ik me af of ik deze wens altijd moet respecteren. Ik heb immers last van haar gedrag. Wat zou u doen?”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie