raad

Raad Gevraagd: “voedingssupplementen kopen via het internet?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Corry heeft last van verschillende gezondheidsklachten en zoekt daar veel over op op het internet. Daar stuit zij op verschillende voedingssupplementen die kunnen helpen, maar moet ze die kopen of niet?

“Regelmatig struin ik het internet af om meer te weten te komen over de gezondheidsklachten die ik ervaar. Hier vind ik dan supplementen van gezondheidswinkels (soms buitenlandse) die pretenderen te helpen tegen mijn kwalen. Ik word hier aan de ene kant erg enthousiast van, want de recessies die ik erover lees zijn goed, maar aan de andere kant vraag ik me af of het wel verstandig is om pillen en poedertjes te kopen via het internet. Wat raadt u mij aan?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reacties (2)

    oosterwijck says:

    Kopen via internet: NIET DOEN Het stikt van de z.g. vervalste supplementen, die in China of India gemaakt worden. In het gunstigste geval zit er niets opbouwends in, maar met een beetje pech zitten er schadelijke stoffen in.

    Amaranthus says:

    Waarom gaat u met uw klachten niet naar uw huisarts? Zoals oosterwijck al aangaf; je weet op internet nooit welke troep er in zo’n pilletje kan zitten. Met uw lichaam wilt u toch geen Russisch roulette spelen?! Daarbij kost het vaak handen vol geld. Ik raad het u ten zeerste af. De enige goede raad ik die ik u (nogmaals) kan geven: Ga naar uw huisarts. Desnoods met iemand die u kan helpen tot hem of haar door te dringen wat betreft de hevigheid van uw klachten. Het spreekwoord luidt niet voor niets: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.