Raad Gevraagd

Raad Gevraagd: “wat moet ik met de opmerkingen van mijn buren over barbecue-geur?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Jos heeft een buitenkeuken met barbecue waar hij en zijn vriend veel gebruik van maken. De buren zijn niet blij met de geur die dit produceert en laten dt luid en duidelijk merken. Jos vraagt zich af wat hij hier mee moet.

“Mijn vriend en ik maken vaak gebruik van onze barbecue. Onze buren zijn hier niet zo blij mee, want die klagen vaak over de geur die dit apparaat produceert. Ze zeggen dat hun hele huis er nog uren naar ruikt en dat ze liever niet meer in de tuin zitten als wij ‘m aan hebben staan. Wij vinden dit apart, aangezien we ze heel vaak buiten horen zitten als wij aan het barbecueën zijn. Bovendien doen we echt ons best om de rookvorming tot een minimum te beperken. Wat moeten we met de kritiek van onze buren? Zij zouden volgens ons het liefst zien dat we de barbecue niet meer gebruiken, maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren.”

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

    Nelleke reageert says:

    Ik begrijp uw buren heel goed. BBQ stinkt idd ongelooflijk. Dit zou wel voorkomen kunnen worden met een BBQ met kap. U kunt heerlijk BBQ-en en genieten en de buren hebben er geen last van. Lijkt mij een win-win situatie. Iedereen blij. Geniet van een mooie zomer.