broers

Raad Gevraagd: “moet ik ingaan op de toenaderingspoging van mijn broer?”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Nico komt uit een groot gezin, maar met bijna geen van zijn broers of zussen heeft hij nog contact. Nu zoekt een van zijn broers weer toenadering en weet Nico niet zo goed wat hij nu moet doen…

“Nadat mijn vader overleed in 2012, heb ik het contact met 4 van mijn 6 broers en zussen verbroken. Doordat we samen voor mijn vader zorgde hadden we nog contact, maar verder was er niets wat ons aan elkaar verbond. Nu kreeg ik kort geleden een brief van mijn broer, waarin hij schrijft dat hij mij graag weer eens wil zien. Sindsdien vraag ik me af wat ik moet terugsturen. In principe zou ik hem ook wel weer een keer willen zien, maar in blijvend contact heb ik geen zin. Kan ik de boot beter afhouden, of moet ik het gewoon proberen?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie